OVK besiktning

Vecka 45 kommer vi att utföra ventilationskontroll i samtliga lägenheter. Arbetet utförs av OVK-center och de kommer att lägga information i varje brevlåda om när och hur de kommer att utföra kontrollen. Det kommer också att finnas namn och telefonnummer till den som kommer att utföra arbetet om man har frågor. Arbetet kommer att utföras den 9/11 och 10/11 mellan kl 08-16.00.

Styrelsen

Kommentarer inaktiverade för OVK besiktning

Under Uncategorized

Gemensam Facebookgrupp

Vi har skapat en ny Facebookgrupp för föreningen, sök efter Brf Gordion S:t Knut eller använd länken https://www.facebook.com/groups/1628288197380239.

Gå gärna in och bli medlem, starta diskussioner eller nya, spännande projekt i huset.

Styrelsen

Kommentarer inaktiverade för Gemensam Facebookgrupp

Under Uncategorized

Årsredovisning för 2020 och ny styrelse

Vi har nu lagt upp vår årsredovisning för 2020. Ni finner den under sidan ”Ekonomi och förvaltning”. Vi har även fått en ny styrelse vid vår årsstämma den 21 juni, ni finner den nya styrelsen under sidan ”Styrelse 2021/2022”.

Med vänlig hälsning, Styrelsen Brf Gordion

Kommentarer inaktiverade för Årsredovisning för 2020 och ny styrelse

Under Uncategorized

Gårdsstädning lördag 10 april

Lördagen den 10 april samlas vi på gården vid kl 10 för att hjälpas åt att göra vår gård fin inför sommaren. Vi plockar fram trädgårdsmöblerna igen, tar fram grillarna och gör rabatterna fina.

Väl mött och med hopp om stort deltagande!

Styrelsen

Kommentarer inaktiverade för Gårdsstädning lördag 10 april

Under Uncategorized

Gårdsstädning lördag 31 oktober

På lördag den 31 oktober samlas vi på gården vid kl 10 för att hjälpas åt att göra vår gård höstfin. Vi plockar undan trädgårdsmöbler, tar in grillarna samt sopar undan löv och annat.

Väl mött och med hopp om stort deltagande!

Styrelsen

Kommentarer inaktiverade för Gårdsstädning lördag 31 oktober

Under Uncategorized

Årsredovisning för 2019 och ny styrelse

Vi har nu lagt upp vår årsredovisning för 2019. Ni finner den under sidan ”Ekonomi och förvaltning”. Vi har även fått en ny styrelse vid vår årsstämma den 15 juni, ni finner den nya styrelsen under sidan ”Styrelse 2020/2021”.

Med vänlig hälsning, Styrelsen Brf Gordion

Kommentarer inaktiverade för Årsredovisning för 2019 och ny styrelse

Under Uncategorized

Årsstämma 15 juni kl 19.00

Stämman kommer hållas i Café Ugglas lokal. Lokalen är trång och under rådande omständigheter med Covid-19 ber vi er i så stor utsträckning som möjligt nyttja poströstning istället för att närvara personligen. Detta för att minska smittspridningen så gott det går inom vår förening och för att visa hänsyn för varandra.

Poströstning är normalt inget alternativ, men under rådande omständigheter har det antagits en tillfällig lag som gäller från 18:e maj och som upphör vid utgången av 2020. Lagen gör det möjligt för styrelser i bostadsrättsföreningar att besluta om att tillåta poströstning och att ombud med fullmakt får rösta för ett obegränsat antal personer. Detta skapar förutsättningar att hålla en stämma med få personer fysiskt närvarande.

Årsredovisningen och kallelse kommer att delas ut i fysisk form till samtliga boende. Medföljer gör också ett PM från vår ekonomiska rådgivare på Riksbyggen som hjälp för medlemmarna att bättre tolka och förklara årsredovisningen. Poströstning går till så att ni fyller i ett dokument som bifogas årsredovisningen och skriver under med namn.

Poströsten skall lämnas i föreningens vita brevlåda innanför porten på S:t Knuts torg 12 senast kl.18:45 2020-06-15. (Måndag 15:e juni)

Har ni frågor så är ni välkomna att ställa dessa till styrelsen@brfgordion.se

Med vänlig hälsning, Styrelsen Brf Gordion

Kommentarer inaktiverade för Årsstämma 15 juni kl 19.00

Under Uncategorized

Hemsidan uppdaterad

Hemsidan har tyvärr varit sorgligt negligerad under en period men är nu uppdaterad med aktuella uppgifter för föreningen. Vi återkommer inom kort med information om hur årets årsmöte kommer att genomföras i dessa coronatider. Preliminärt datum är satt till måndag 15 juni. Söker du information om tidigare årsredovisningar hittar du dessa under ”Ekonomi och förvaltning”.

/Med vänlig hälsning, Styrelsen Brf Gordion

Kommentarer inaktiverade för Hemsidan uppdaterad

Under Uncategorized

Våra nya stadgar finns nu upplagda på vår hemsida

Vi har röstat fram nya stadgar vid årsstämman 2015 samt vid senaste extrastämma. Dessa kan ni nu finna under sidorubriken Stadgar. Syftet med att uppdatera stadgarna är att de nya på ett bättre sätt definierar skiljelinjen mellan föreningens ansvar och medlemmens egenansvar.

Med vänlig hälsning, Styrelsen Brf Gordion

Kommentarer inaktiverade för Våra nya stadgar finns nu upplagda på vår hemsida

Under Uncategorized

Årsredovisning för verksamhetsår 2014 samt ny styrelse

Hej på er!

Vi har nu lagt upp vår årsredovisning för 2014. Ni kan finna denna nedan eller på sidan ”Ekonomi och förvaltning”. Vi kan tyvärr fortfarande inte lägga upp vår underhållsplan för 2015, då den innehåller känslig information om vår kostnadsberäkning för renovering av tak och fasad som planeras ske detta året. Vi planerar att lägga upp underhållsplanen i juli månad då förhandlingarna bör vara klara.

Vi har även fått en ny styrelse vid vår årsstämma, ni kan finna den nya styrelsen under sidan ”Styrelse 2015/2016”.

Med vänlig hälsning, Styrelsen Brf Gordion

Årsredovisning 2014

Kommentarer inaktiverade för Årsredovisning för verksamhetsår 2014 samt ny styrelse

Under Uncategorized