Årsstämma 15 juni kl 19.00

Stämman kommer hållas i Café Ugglas lokal. Lokalen är trång och under rådande omständigheter med Covid-19 ber vi er i så stor utsträckning som möjligt nyttja poströstning istället för att närvara personligen. Detta för att minska smittspridningen så gott det går inom vår förening och för att visa hänsyn för varandra.

Poströstning är normalt inget alternativ, men under rådande omständigheter har det antagits en tillfällig lag som gäller från 18:e maj och som upphör vid utgången av 2020. Lagen gör det möjligt för styrelser i bostadsrättsföreningar att besluta om att tillåta poströstning och att ombud med fullmakt får rösta för ett obegränsat antal personer. Detta skapar förutsättningar att hålla en stämma med få personer fysiskt närvarande.

Årsredovisningen och kallelse kommer att delas ut i fysisk form till samtliga boende. Medföljer gör också ett PM från vår ekonomiska rådgivare på Riksbyggen som hjälp för medlemmarna att bättre tolka och förklara årsredovisningen. Poströstning går till så att ni fyller i ett dokument som bifogas årsredovisningen och skriver under med namn.

Poströsten skall lämnas i föreningens vita brevlåda innanför porten på S:t Knuts torg 12 senast kl.18:45 2020-06-15. (Måndag 15:e juni)

Har ni frågor så är ni välkomna att ställa dessa till styrelsen@brfgordion.se

Med vänlig hälsning, Styrelsen Brf Gordion

Kommentarer inaktiverade för Årsstämma 15 juni kl 19.00

Under Uncategorized

Kommentarer inaktiverade.